Sunday, January 11, 2015

Η Μισαλλοδοξία του φανατικού Σαλαφιστή Άχμαντ Ελντίν, του Ανδρέα Μπανούτσου



Όπως αναμενόταν ο κ.Άχμαντ Ελντίν απάντησε (http://ahmadeldin.org/2015/01/08/analytes-asfaleias/)  στη προηγούμενη ανάρτησή μου με ένα τρόπο που αποπνέει μισαλλοδοξία,σκαιότητα και αγένεια ( εγώ του απευθύνω τον λόγο με ευγένεια και εκείνος προτιμά να μου απευθύνεται με γλώσσα  πεζοδρομίου και να με χαρακτηρίζει ως τσιράκι του συναδέλφου μου Ιωάννη Μιχαλέτου!!!).  Να σημειώσω ότι συγκρατώ τη θετική του δήλωση  ότι  σαν Έλληνες Μουσουλμάνοι θα κάνουν τα πάντα για να μην υπάρξει τρομοκρατική επίθεση Τζιχαντιστών σε Ελληνικό έδαφος. Ωστόσο η δήλωση αυτή είναι αντιφατική με την προηγούμενη πρότασή του ότι η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν. Εφόσον η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από κανέναν πως θα κάνουν τα πάντα οι Έλληνες Μουσουλμάνοι για να μην δεχθεί επίθεση από τους φανατικούς Τζιχαντιστές τους οποίους ο ίδιος αποκαλεί Χαριτζήτες; 

Να τον ενημερώσω επίσης ότι εγώ δεν απειλώ κανέναν και δεν είπα ποτέ όπως ισχυρίζεται ότι θα κινηθώ νομικά εναντίον του. Η επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος είναι μία νομικού χαρακτήρα διατύπωση, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι θα στραφώ και νομικά εναντίον του παρά τις συκοφαντίες και την προσπάθεια του να συνδέσει εμένα και τον συνάδελφο μου Ιωάννη Μιχαλέτο με τη Ναζιστική ιδεολογία. Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω αυτοί που όχι μόνο έχουν σχέση με τη Ναζιστική ιδεολογία αλλά συνεργάστηκαν με τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είναι οι Ισλαμιστές με κλασικό παράδειγμα τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν αλ Χουσείνι. Προτρέπω μάλιστα τον κ. Ελντίν πέρα από το Κοράνι να διαβάσει και το “ The Mufti of Jerusalem and the Nazis: The Berlin Years” (http://www.amazon.com/The-Mufti-Jerusalem-Nazis-Berlin/dp/0853038449 ).Το επιχείρημα του ότι είμαστε ακροδεξιοί αναλυτές επειδή τα άρθρα μας αναδημοσιεύονται και σε κάποια ιστολόγια τα οποία δεν απηχούν τις απόψεις και την ιδεολογία μας δεν αντέχει στη κοινή λογική. Να σημειώσω ακόμη ότι εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί του όπως ισχυρίζεται μιας και εκείνος ήταν που ανήρτησε πρώτος το ηχητικό με τους συκοφαντικούς υπαινιγμούς εναντίον μας περί δήθεν φιλο-Ναζιστικής ιδεολογίας και εμείς οφείλαμε να απαντήσουμε στη συκοφαντική αναφορά του. Κλείνοντας να επισημάνω ότι πολύ φοβάμαι ότι αυτός που ενοχλήθηκε από τη πρώτη στιγμή με την παρουσία και τις παρεμβάσεις του RIMSE είναι ο ίδιος ο κ.Ελντίν και οι χορηγοί του. Δυστυχώς δεν θα του κάνουμε τη χάρη και θα συνεχίζουμε να προασπιζόμαστε τις αξίες του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού όσο και αν ο κ.Ελντίν και οι ομοϊδεάτες του Σαλαφιστές  και οι χορηγοί τους μισούν και καταδιώκουν τους εκφραστές αυτών των αξιών όπως περίτρανα φάνηκε με την καταδίκη σε μαστίγωμα του φιλελευθέρου Σαουδάραβα ακτιβιστή  Ραίφ Μπαντάουι από το Θεοκρατικό καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας.

Υ.Γ: Πέρα από την αστήρικτη και συκοφαντική κατηγορία και προσπάθεια σύνδεσής μας με τη Ναζιστική ιδεολογία ο κ.Ελντίν στην τελευταία του απάντηση προσθέτει μία ακόμη ανυπόστατη και συκοφαντική κατηγορία. Την παραθέτουμε:  "Πολλές φορές μέσα από την σελίδα σας έχετε εκφραστεί εναντίον των Μουσουλμάνων, είτε εσείς οι ίδιοι είτε με άρθρα ξένων που έχουν καλέσει ακόμα και σε επιθέσεις εναντίον των Μουσουλμάνων". Εμείς ουδέποτε έχουμε εκφραστεί εναντίον των Μουσουλμάνων ή πολύ περισσότερο δεν έχουμε καλέσει σε επιθέσεις εναντίον Μουσουλμάνων. Ο κ. Ελντίν δυστυχώς προσπαθεί με συκοφαντίες να μας διαβάλλει και να προκαλέσει τους Μουσουλμάνους εναντίον μας. Εμείς στρεφόμαστε έναντια μόνο στην ολοκληρωτική Ισλαμιστική ιδεολογία και τη Θεοκρατία.Θεωρούμε τους απλούς Μουσουλμάνους θύματα αυτής της ιδεολογίας και έχουμε διατυπώσει πολλές φορές την άποψη ότι οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι είναι σύμμαχοι της Δύσης στην καταπολέμηση του Ισλαμισμού και του Τζιχαντισμού.