Saturday, April 5, 2014

Το ΠΑΣΟΚ υπέρ του “ανθρώπινου δικαιώματος” στον Ισλαμιστικό ολοκληρωτισμό, του Ανδρέα Μπανούτσου




Το RIMSE εδώ και δυόμιση χρόνια έχει αναφερθεί κατά της κατασκευής Ισλαμικού Τεμένους στη περιοχή του Βοτανικού στην Αθήνα ( http://www.rimse.gr/2011/09/blog-post.html )  με το επιχείρημα ότι ήδη υπάρχει και λειτουργεί άτυπο Τζαμί χωρητικότητας 3000 ατόμων στο Μοσχάτο υπό την αιγίδα του Ελληνο-Αραβικού Μορφωτικού και Πολιτιστικού Κέντρου, ενώ παράλληλα λειτουργούν περισσότερα από 100 άτυπα Τζαμιά στην ευρύτερη  περιοχή της Αττικής.

Προκαλεί λοιπόν εντύπωση η σημερινή ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ κατά του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου που έχει προτείνει δημοψήφισμα προκειμένου να αποφανθούν οι ίδιοι οι Αθηναίοι για το εάν επιθυμούν ή όχι την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα. Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει τα εξής: «Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, που διεκδικεί τον Δήμο της πρωτεύουσας της Ελλάδας, ζητά δημοψήφισμα για τη δημιουργία λατρευτικού χώρου! Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τάσσεται υπέρ δημοψηφίσματος για ζήτημα που αφορά ανθρώπινα δικαιώματα! Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν εξαρτώνται από τη βούληση της πλειοψηφίας. Προστατεύουν το δικαίωμα κάθε ατόμου και κάθε ομάδας ακριβώς απέναντι στη βούληση της εκάστοτε πλειοψηφίας.  Πρόκειται για άγνοια των βασικών αρχών του δυτικού θεσμικού πολιτισμού ή δεν έμαθε ότι έφυγε ο κ. Μπαλτάκος»; 
Το ΠΑΣΟΚ προφανώς δεν αντιλαμβάνεται ότι τη κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα προωθούν κύκλοι και οργανώσεις (π.χ η Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος και ο Πρόεδρός της  Ναΐμ Ελγαντούρ) προσκείμενες στη Μουσουλμανική Αδελφότητα, η οποία έχει χαρακτηριστεί ως τρομοκρατική οργάνωση από πολλές Μουσουλμανικές χώρες ακόμα και από την ίδια την Αίγυπτο, τη χώρα που γεννήθηκε το Ισλαμιστικό αυτό κίνημα. Κανείς λογικός άνθρωπος και υποστηρικτής των Δυτικών αξιών δεν αρνείται το δικαίωμα στους Μουσουλμάνους να μπορούν να ασκούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Όμως για την άσκηση αυτού του δικαιώματος υπάρχουν ήδη όπως προαναφέραμε λατρευτικοί χώροι, οι οποίοι το μόνο που χρειάζεται είναι να νομιμοποιηθούν αφού πρώτα τηρηθούν κάποιες προϋποθέσεις για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία τους. Η κατασκευή επίσημου Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα εξυπηρετεί αποκλειστικά και μόνο την Ισλαμιστική ατζέντα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και των υποστηρικτών της. Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και οι Σαλαφιστές, όπως ο κ. Αχμάντ Ελντίν του Συλλόγου Ελ Ραχμάν,  έχουν επιχειρηματολογήσει κατά της κατασκευής Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα, ορθά θεωρώντας πως τα άτυπα Τζαμιά αρκούν για να ικανοποιήσουν τις λατρευτικές ανάγκες των πιστών Μουσουλμάνων. Γιατί λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι το δημοψήφισμα είναι αντίθετο προς το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων; Δεν γνωρίζει το ΠΑΣΟΚ το  σχέδιο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας «The Project» που αποσκοπεί στην  Ισλαμοποίηση της Δύσης και την εφαρμογή του Ισλαμικού Νόμου, της Σαρία;  Δεν κατανοεί ότι πραγματική απειλή για τα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και των νόμιμων μεταναστών θα αποτελέσει η τυχόν ευόδωση των σχεδίων μιας ολοκληρωτικής Ισλαμιστικής ατζέντας; Η κατασκευή του Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα δεν είναι ζήτημα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιας θρησκευτικής μειονότητας όπως θέλει να πιστεύει το ΠΑΣΟΚ, αλλά η απαρχή της υλοποίησης του Ισλαμιστικού σχεδίου για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.